BAKI B3 O EVROVIZIJI I NAŠOJ PREDSTAVNICI: Denser ovako PROKOMENTARISAO Teya Doru i pesmu "Ramonda"
Baki B3, Foto: Kurir

iskren

BAKI B3 O EVROVIZIJI I NAŠOJ PREDSTAVNICI: Denser ovako PROKOMENTARISAO Teya Doru i pesmu "Ramonda"

Baki B3 iskreno o srpskoj predstavnici na Evroviziji

Objavljeno:

U emisiji Puls Srbije gostovali su pevači Martina Vrbos i Baki B3 i komentarisali evrovizijsko takmičenja.

- Upućena sam u takmičenje jer sam bila deo izbora za pesmu Evrovizije pa sam zbog toga dosta zainteresovana. Inače nisam ranije bila neki fan dok nisam otišla da se takmičim. Sada kada sam učestvovala i kada sam videla ko su sve izvođači naravno da me zanima i žustro navijam da uzmemo prva mesta - rekla je pevačica misleći na Hrvatsku i Srbiju.

Za razloku od Martine, Baki B3 nije stigao detaljnije da isprati dešavanja vezana za Evroviziju, ali je čuo da je Srbija prošla u finale i zdušno navija za našu predstavnicu mada nije previše oduševljen pesmom Ramonda:

Baki B3 o nastupu Teya Dore
Baki B3 o nastupu Teya Dorefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Kao što znaš ja živim u Banjaluci. Kad dođem na četri pet dana u Beograd fokusiram se da ispoštujem sve kolege i prijatelje kao i emisije u kojima gostujem. Onda imam dva sina koji su hiperaktivni i sa njima je neprestana borba. Čuo sam da smo ušli u finale i drago mi je. Navijam da uđemo makar u prvih pet, mada i prvih deset je uspeh. Pesma Ramonda mi je onako, nije mi ne znam šta. Daj Bože da bude nešto, fina je to pesmica, ali nisam nešto oduševljen.

02:01

NAVIJAM ZA NAS, ALI NISAM PREVIŠE ODUŠEVLJEN RAMONDOM Baki B3 iskreno o srpskoj predstavnici na Evroviziji

Martina je izrazila zadovoljstvo što su predstavnici Srbije i Hrvatske kako kaže zajedničkim snagama krenuli na takmičenje i ponovila svoj stav da muzika ne sme da ima granice:

- Drago mi je kad vidim naše predstavnike da su se zajedničkim snagama uputili na Eurosong jer sam se veoma žustro borila za to da muzika nema granice. Ja sam se prijavila i na hrvatsko i na srpsko takmičenje. Imam pravo na to jer imam dvojno državljanstvo. Dosta je bilo tenzije oko toga.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Kurir/Milan Vučković Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.